SERVICIILE NOASTRE

RECEPȚIE DESCHISĂ 24/7

Indiferent de ora la care sosiți, personalul nostru bilingv este disponibil pentru a vă întâmpina și a vă oferi informații despre serviciile hotelului sau indicații de care aveți nevoie pentru deplasările dumneavoastră în interiorul orașului.

WI-FI în toate zonele

Serviciile noastre includ Wi-Fi gratuit în toate zonele hotelului. Trebuie doar să cereți la recepție datele de acces.

PARCARE GRATUITĂ

Oaspeții noștri beneficiază de locuri de parcare gratuite, localizate atât în fața hotelului, cât și în curtea laterală.

SEIF

Fiecare cameră este dotată cu seif,  pentru a vă păstra la loc sigur actele și lucrurile de valoare.

RESTAURANT

În restaurantul hotelului, amenajat în stil contemporan, oaspeții pot savura un mic dejun variat și savuros, în regim bufet suedez. De asemenea, pentru a satisfice toate gusturile, oferim atât preparate din bucătăria internațională cât și specialități românești.

TRANSFER

Pentru confortul dumneavoastră vă oferim servicii de transfer de la și către aeroport sau orice altă destinație către care aveți nevoie să vă deplasați.

ACCESIBILITATE

Pentru persoanele cu nevoie speciale, am amenajat:

  • Rampă de acces
  • Camere cu dotări speciale
  • Lift cu instrucțiuni în Braille
  • Acces cu rampă pentru scaun cu rotile
  • Lifturi pentru scaun cu rotile

BAR

În holul hotelului nostru este amenajat barul, un loc perfect pentru a savura o băutură după cină. Fotoliile confortabile, în stil contemporan și meniul tentant de snackuri și băuturi vă stau la dispoziție, pentru a vă relaxa cum se cuvine sau, de ce nu, pentru a ține o întâlnire informală. La bar veți găsi și TV cablu, dacă decideți că vreți să urmăriți știrile sau o partidă sportivă.

Bufet mic dejun

Vă puteți începe dimineața în restaurantul hotelului nostru, unde pregătim zilnic micul dejun în regim bufet, cu preparate delicioase și variate. Fructele proaspete, legumele, mezelurile, brânzeturile sau produsele de patiserie însoțesc o gamă diversificată de cafea, sucuri și ceaiuri. La solicitarea oaspeților noștri, acesta poate fi adus în cameră, contra cost.

SALĂ DE CONFERINȚE

Pentru întâlniri, ședinte sau traininguri, sălile de conferință au fost dotate cu echipamentul tehnic necesar și pot fi amenajate în funcție de nevoile dumneavoastră.

MASAJ

După o zi obositoare, relaxați-vă cu unul dintre cele 3 tipuri de masaj oferite direct in camera dumneavoastra de hotel.

  1. Masajul terapeutic 3in1 (complet +reflex) este o terapie alternativa în tratamentul durerilor musculare contribuind la cresterea imunitatii. Este eficient pentru eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor și imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice. Dureaza 60 de minute in care se maseza intreg corpul incluzand si masajul refelxogen. Masajul reflexogen activeaza intregul organismul, prin masarea punctelor reflexe din talpa.
  2. Masajul terapeutic 2in1 (spate+reflexo) este o terapie alternativa in tratamentul durerilor musculare, un instrument de abordare a problemele posturale sau articulare ale unei persoane, precum și de îmbunătățirea a circulației lichidelor intracelulare. Dureaza 60 de minute, incluzand masajul terapeutic al spatelui si masajul refelxogen. Masajul reflexogen activeaza intregul organismul, prin masarea punctelor reflexe din talpa.
  3. Masajul terapeutic 2in1 (spate+membrele interioare) este o terapie alternativa in tratamentul durerilor musculare, un instrument de abordare a problemele posturale sau articulare ale unei persoane, precum și de îmbunătățirea a circulației lichidelor intracelulare. Dureaza 60 de minute, incluzand masajul terapeutic al spatelui si masajul membrelor inferioare, care contribuie la imbunatatirea tonusului muscular , circulatiei venoase, limfatice si relaxarea intregului organism.

Program masaj:

Luni in intervalul 10:00 – 17:30 si 21:00 – 22:15

Miercuri in intervalul 10:00 – 17:30 si 21:00 – 22:15

Vineri in intervalul 10:00 – 15:00

Pret masaj: 150 lei

Pentru rezervari, adresați-vă Recepției!