LOCAȚIA CH Bucharest

Bdul. Mircea Vodă nr. 21, 030662, București, România

+4021 300 0545

info@hotelchbucharest.com

Situat în zona centrală a capitalei, pe Bdul. Mircea Voda nr. 21, la doar 12 minute de mers pe jos de Piața Unirii, hotelul CH Bucharest permite oaspeților acces facil către mijloacele de transport în comun care fac legătura rapid cu toate zonele orașului. Palatul Parlamentului, Catedrala Patriarhală, Centrul Vechi cu barurile și restaurantale permanent animate sunt doar câteva dintre locurile apropiate, unde oaspeții pot petrece timpul liber.

Cu trenul:

Luați trenul de la aeroport până la Gara de Nord. Călătoria durează 20-25 de minute, iar biletul poate fi achiziționat online, direct din tren, de la casa de bilete sau de la aparatele de vânzare. Mai departe, aveți două alternative:

  1. coborâți în subteran și luați metroul până la Piața Victoriei, schimbați magistralele și mergeți până la Piața Unirii. De la Piața Unirii, luați un taxi sau mergeți pe jos aprox. 12 minute pe Bdul. Unirii, în direcția Tribunalului București, faceți stânga după acesta și continuați pe Bdul. Mircea Vodă. Hotelul nostru se află pe partea dreaptă.
  2. luați de la Gara de Nord autobuzul 123 și coborâți la stația Biblioteca Națională a României, traversați și mergeți pe jos pe Bdul. Mircea Vodă, aprox. 5 minute.

Cu autobuzul:

De la aeroport luați linia expres 783 și coborâți la Piața Unirii 2, capăt de linie. Traversați de trei ori: o dată de la hotel Horscop spre Bdul. Dimitrie Cantemir, a doua oară spre Dâmbovița și a treia oară spre magazinul Unirea. Faceți dreapta și continuați să mergeți pe jos pe Bdul. Unirii spre Biblioteca Națională/Tribunalul București. Faceți stânga pe Bdul. Mircea Vodă și continuați să mergeți aprox. 5 minute. Hotelul se află pe partea dreaptă.

Cu mașina:

Coordonatele hotelului: 44.429481522085645, 26.112196061857123.

Parcarea pentru clienți este gratuită.