camerele noastre

Decorate în tonuri calde de roșu și nuanțe relaxante de bej, pentru o atmosferă primitoare, cele 76 de camere cu paturi matrimoniale, single sau duble sunt dotate cu saltele confortabile, ferestre izolate fonic, birou, seif, fierbător pentru cafea și ceai. De asemenea, oaspeții cazați vor beneficia de wi-fi gratuit, atât în cameră, cât și în spațiile comune, servicii de curățătorie și room service.

Camera Single

Camera single este spațioasă și confortabilă, având o suprafață de 18m2. Dormitorul are pat de o persoană, baie complet echipată cu duș și uscător de păr. În cameră veți găsi Wi-Fi, TV, aer condiționat, fierbător de apă, dulap, zonă de lucru cu birou, seif. Camerele noastre sunt utilate și decorate cu mare grijă, pentru a oferi maximul de confort.

Garantăm cel mai bun preț la rezervări direct din site:

Camera Standard Dublă

Camerele standard duble au o suprafață de 20m2, pat dublu și baie completă cu duș și uscător de păr. Sunt dotate cu seif, aer condiționat, birou, televiziune prin satelit, telefon, fierbător. Aveți la dispoziție spații de depozitare.

Garantăm cel mai bun preț la rezervări direct din site:

Camera Superioară Dublă

Camerele superioare duble au o suprafață de 22-23m2, pat dublu sau Queen, baie completă cu duș, uscător de păr și sunt dotate cu seif, aer condiționat, birou, televiziune prin satelit, telefon. Camera mai dispune și de dulap, cafetieră, halat, fierbător și saltea Sleep better, toate aranjate pentru confort la superlativ.

Garantăm cel mai bun preț la rezervări direct din site:

Camera Dublă Două Paturi

Camerele duble cu două paturi au o suprafață de 20m2, pat Queen sau două paturi single, baie completă cu duș și uscător de păr. Camerele sunt dotate cu seif, aer condiționat, televiziune prin satelit, telefon, fierbător și dulap.

Garantăm cel mai bun preț la rezervări direct din site:

Camera Superioară Dublă Două Paturi

Camerele superioare duble cu două paturi au o suprafață de 22-23m2, pat Queen sau două paturi single, baie completă cu duș, uscător de păr și halat. Acestea sunt dotate cu seif, aer condiționat, birou, televiziune prin satelit, telefon, cafetieră, fierbător, dulap și saltele Sleep better. Toate aranjamentele pe care le facem sunt pentru confortul dumneavoastră.

Garantăm cel mai bun preț la rezervări direct din site: